follow

GOLURI MEMORABILE (107): RONALDO VS. BOLOGNA

Eclipsat de Recoba la debutul său oficial pentru Inter, Ronaldo nu a ratat şi a doua şansă de a lua prim-planul. Prima victimă italiană a lui Il Fenomeno a fost Bologna, învinsă pe propriu teren cu 4-2. Brazilianul a marcat golul de 3-1, într-un moment în care gazdele începuseră să spere la un egal, după ce Roby Baggio transformase impecabil o lovitură liberă. Un moment de geniu al "Dinţosului" a înlăturat însă orice dubiu în privinţa învingătoarei şi a oferit fanilor o mostră din ceea ce avea să urmeze.

By Ionut Tataru with 4 comentarii

4 comentarii:

 • Anonim says:

  Altobelli serena rummenige (ramon diaz) klinsmann ronaldo ruben sosa djorkaeff zamorano ibrahimovici eto'o milito si lista poate continua ce atacanti am avut,(vieri recoba batistuta rocchi nu se pun la numaratoare) ramon diaz a fost unul din favoritii mei pacat ca a jucat numai 1 an.poate gasesti si despre el ceva.

  tutti66

 • Anonim says:

  Fain jucator,pacat ca a fost numai 1 sezon,dar ce sezon am fost campioni,si dat si 12 goluri.

  tutti66

 • nerazzurr says:

  Azi Maicon face 32 de ani....nici nu vreau sa ma gandesc cum a fost lasat sa plece..pe ce suma si la ce echipa va juca din acest an..si mai ales cine a venit dupa el la Inter...m**e branca si ausilio

Leave a Reply