follow

INTER - FERALPI SALO 2-0

Inter a încheiat prima parte a pregătirilor pentru noul sezon cu o nouă victorie în amicale, 2-0 cu Feralpi Salo, golurile nerazzurrilor fiind marcate de Hugo Campagnaro şi Rodrigo Palacio.Despre meci în sine nu sunt multe de spus. Faptul că a fost a doua partidă în două zile, căldura (au fost peste 30 de grade) şi oboseala acumulată în cele două săptămâni petrecute la Pinzolo şi-au pus amprenta asupra evoluţiei nerazzurrilor, cea mai slabă din cele trei amicale.

Merită remarcat că, pentru prima oară, Mazzarri a renunţat la tradiţionalul 3-5-2, în parte a doua a meciului de ieri Inter jucând un fel de 4-4-2, dar valoarea adversarului şi desfăşurarea partidei nu ne permit să tragem concluzii în această privinţă.

Remarcatul meciului cu Feralpi Salo este Campagnaro, cel care a şi marcat primul său gol în nerazzurro, în timp ce Icardi nu a reuşit nici de această dată să arate de ce Inter a investit o sumă importantă în achiziţionarea sa, deşi, spre deosebire de precedentele apariţii, a fost mai prezent în joc.

Mult mai interesante au fost în schimb declaraţiile de ieri ale lui Massimo Moratti, preşedintele nerazzurrilor confirmând că Inter se află în căutarea unui jucător pentru banda dreaptă. Mai mult decât atât, pentru prima oară după mult timp, Moratti pare mai interesat de jucătorii care vor veni şi nu cei care care vor pleca.

O abordare corectă în condiţiile în care sezonul oficial al Interului debutează în mai puţin de o lună (pe 17 august este programat al treilea tur preliminar din Cupa Italiei), iar Mazzarri are nevoie de cel puţin încă doi jucători pentru a-şi completa lotul şi pentru a-şi impune propriul stil.

Însă, până la primele meciuri oficiale, urmează o serie de amicale puternice, care ne vor ajuta să tragem mai multe concluzii. Primul dintre ele, sâmbătă, cu Hamburg.INTER - Feralpi Salo 2-0 (Campagnaro 34, Palacio 55)

Inter: Carrizo (Castellazzi 46) - Campagnaro (Mbaye 52), Ranocchia (Juan Jesus 72), Chivu; Jonathan (Kuzmanovic 46), Guarin (Mira 65), Cambiasso (Olsen 72), Alvarez (Pereira 65), Nagatomo (Andreolli 79) - Palacio (Capello 72), Icardi (Belfodil 65)

By Ionut Tataru with 11 comentarii

11 comentarii:

 • seby says:

  Moratti o tot da subliniat cu banda dreapta insa are nevoie de un inchizator energic in aceeasi masura! Ca doar n-o sa jucam cu Cambiasso si Mudingayi :|

 • deki says:

  Hamburg a luat 4 in 60 min de la Bayern,ma gandesc ca ii batem p'aia. Problema e cand vin martienii cu navele lor spatiale(Real,Chelsea)

  E foarte bine ca jucam devreme in cupa Italiei,incepem sezonul cu victorie si cu moralul ridicat pentru campionat.

  Nu s-a mai vorbit zilele astea nimic de vreun transfer,nici fundas dreapta nici mijlocas central. Trebuie sa ne grabim pentru ca iar incepe sezonul si noi inca nu ne-am format echipa.

  Eu am in continuare incredere in Icardi dar au fost unii prea entuziasmati si si-au puz baza in el dupa ce a marcat 4 goluri cu Pescara,o echipa putin mai buna decat ce am intalnit noi pana acum in amicale.

 • Jerry says:

  Daca e adevarata stirea aia, suntem de tot rasul! Il aducem pe Borriello ca sa ce? Sa-i tinem pe Belfodil si Icardi rezerve?

  De ce am avea nevoie de Borriello? Jucam doar in campionat si cupa si ii avem deja pe Palacio, Belfodil, Icardi, plus Milito, care va intra prin septembrie sau octombrie.

  In loc sa cheltuim banii si bugetul de salarii pe jucatorii care ne trebuiesc cu adevarat, aducem gloabele altora.

  Sper sa nu fie adevarata stirea asta a celor de la Corriere. Au destule antecedente si sper sa trecem si aceasta stire acolo.

 • raz says:

  ca bine zici JERRY :(

  Pe mine ma ingrij lotul nostru. Toate echipele au facut achizitii bune si in momentul de fata sunt vreo 4 echipe mai bune ca lot decat noi...:(

  Sa speram reuseste sa resusciteze ceva nea Mazzarri....

 • Anonim says:

  Milito e accidentat,are 4mil salar si la anul probabil pleaca la racing,deci borrielo cu imprumut ar fi bun.

  tutti66

 • radurizan says:

  dc nu am fi putut lua un atacant bun...de ce...un mijlocas de marca nu stiu...ne am cramponat atat...nu stiu chiar nu mai inteleg...

 • raz says:

  Ne kkm pe noi pt 1-2 mil in plus sau in minus. Penibil. Si Napoli si-a facut echipa de ma sperie...si sunt si pe plus cu banii....

Leave a Reply