follow

GOLURI MEMORABILE (115): ALVARO RECOBA VS. ATALANTA

Deşi am discutat de multe ori despre faptul că Recoba nu a reuşit niciodată să-şi folosească întregul potenţial şi a rămas o eternă promisiune, uruguayanul este una dintre prezenţele obişnuite în acest serial. Lucru deloc surprinzător, având în vedere calitatea golurilor sale. De multe ori, acestea veneau la pachet cu un mic moment de magie, confirmare a unui uriaş talent. Este şi cazul reuşitei din etapa a treia a sezonului 2004/05. Inter juca la Atalanta şi, cu zece minute înainte de final, scorul era 1-1. El Chino tocmai intrase pe teren când a produs una dintre celebrele sale execuţii. Un dribling splendid în faţa lui Albertini, executat cu o naturaleţe care-i era specifică, şi un şut plasat cu acel picior stâng care a făcut multe victime. O bijuterie de gol care i-a smuls un zâmbet ştrengăresc până şi mereu seriosului Mancini. „Facciamo il terzo”, cerea Roberto Scarpini. Nerazzurri l-au ascultat, dar numai după ce Pazzini a egalat pentru gazde.

By Ionut Tataru with 4 comentarii

4 comentarii:

  • Gigi says:

    rubrica aceasta mereu te lasa fara cuvinte,dar cand este vorba de Recoba ce mai poti adauga cand imaginile si mai ales amintirea lui in inima noastra este ceva ce nu poate fi exprimat.

  • Casillas says:

    O da El Chino , jucatorul meu favorit, omul care m-a facut interist, inca tin minte debutul lui cu doppietta in meciul cu Bologna in 97

  • Casillas says:

    Corect Ionut , am revenit de la de la 0-1 cu 2 goluri ale lui El Chino unu din lovitura libera si unul cam de la 28 de metrii. Cu Bologna a fost acel gol memorabil din lovitura libera bara gol.

Leave a Reply