follow

INTER - LUGANO 2-2. BENTORNATO PRINCIPE!

Inter a remizat în amicalul jucat ieri la Appiano cu Lugano (două reprize de câte 35 de minute), într-un meci în care Milito a marcat primul său gol după accidentarea teribilă pe care a suferit-o în februarie.Rezultatul a contat mai puţin, deşi evident că un eşec împotriva unor elveţieni anonimi nu ar fi dat bine. Şi nu a lipsit mult ca acest lucru să se întâmple, pentru că Lugano a condus cu 2-0 şi a ratat un penalty la 1-0. Partida a avut ca scop verificarea stării în care se află Il Principe şi Walter Samuel, altă absenţă îndelungată, în timp ce jucătorii mai puţin folosiţi au avut o şansă să-i arate lui Mazzarri că poate conta pe ei. Nu oţi au reuşit să o facă.

Ochii tuturor au stat însă pe Milito. După două partide alături de puştii de la Primavera, meciul cu Lugano a reprezentat un ultim test pentru a vedea dacă eroul Triplei din 2010 poate reveni printre convocaţi la duelul de sâmbătă cu Juventus. Argentinianul a răspuns bine. A rămas pe teren până la final, a fost foarte prezent în joc şi, după câteva ratări, a marcat golul care a anunţat revenirea nerazzurrilor, completată de execuţia senzaţională a lui Kuzmanovic.

Sigur că Il Principe este încă departe de potenţialul său maxim, deşi inteligenţa sa tactică şi simţul porţii au rămas intacte. Important este că perioada grea a rămas cu adevărat în urmă şi, în curând, Mazzarri va avea la dispoziţie o armă în plus în ofensivă. Poate cea mai importantă.

Image and video hosting by TinyPic

În condiţiile în care Palacio marchează la foc automat în acest debut de sezon (patru goluri în trei meciuri), iar sistemul 3-5-1-1 a adus rezultate în primele partide oficiale, Mazzarri poate aştepta liniştit recuperarea completă a lui Milito. Când acest lucru se va întâmpla, probabil se va face şi trecerea la 3-5-2, pntru care există şi variantele Icardi şi Belfodil.

Rămâne de văzut cât mai poate oferi Milito acestui Inter, în special din punct de vedere fizic, în funcţie de randamentul său fiind de aşteptat ca oficialii clubului să se aşeze la masa negocierilor cu argentinianul. Il Principe se află în ultimul an de contract şi, alături de Cambiasso, este singurul care este în afara noului plafon salarial.

Totuşi, este prematur pentru astfel de discuţii. Important este că recuperarea lui Milito decurge bine, iar momentul revenirii sale oficiale este aproape. Bentornato Principe!INTER - Lugano 2-2 (Milito 58, Kuzmanovic 61 / Tosetti 36, Santillo 48)

Inter: Carrizo (Castellazzi 36) - Rolando, Samuel, Andreolli (Longo 48) - Jonathan (Juan Jesus 36), Mira (Tassi 43), Cambiasso, Kuzmanovic, Wallace - Ventre (Colombi 65), Milito

Sursa foto: inter.it

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply