follow

PRONO: DIN NOU APROAPE DE PERFECŢIUNE. CAMPIONUL ÎŞI PREIA POZIŢIA DE LIDER LA GENERAL

Rezultatul perfect pluteşte în aer, ca să folosim un clişeu din fotbal. Pentru a doua oară la rând, etapa se câştigă cu 9 puncte. De această dată nu avem doar un câştigător, ci trei: new entrey-ul KongMing, Seitan Cristi şi Alexutzu'.

Primul clasament general al ediţiei a treia este condus de campionul în exerciţiu, WTF, care ne confirmă că de bază este constanţa în "evoluţii". El este urmat de trio-ul format din B0gdaaan, Seby şi Alexutzu', toţi cu 15 puncte, şi de alţi opt concurenţi care au câte 14 puncte.

Din păcate, în continuare, nicio urmă de viitorul campion pe podium. Dacă ar fi avut şi el mai multă încredere că o să bată Inter la Catania...

Clasament etapa a doua

1. KongMing, Alexutzu', Seitan Cristi - 9 puncte
2. Cosmin07, Edinho, Marian, Michael0vic, WTF, Gigi, Vale_Axente - 8 puncte
3. MishuB, Cosmininter, Ovi Jeco, Nerazzurr, Alex21, Speedy, Seby, Deki - 7 puncte
4. Boboin, Mirifiq, Slayer, WooZie, Bodyky, B0gdaaan, Ovidiu Balinisteanu, Catalin Cucuteanu, Crisan, Ionuţ, Vidrascud - 6 puncte
5. Zaru, Radurizan, Tutti66, Ille Daniel, Sergiu - 5 puncte
6. GxG - 3 puncte

Clasament general

1. WTF - 16 puncte
2. B0gdaaan, Seby, Alexutzu' - 15 puncte
3. Slayer, Catalin Cucuteanu, Cosmininter, Speedy, Edinho, Gigi, Vale_Axente, Seitan Cristi - 14 puncte
4. WooZie, Crisan, MishuB, Nerazzurr, Deki, Alex21, Ovi Jeco, Marian - 13 puncte
5. Bodyky, Boboin, Ovidiu Balinisteanu - 12 puncte
6. Radurizan, Zaru, Sergiu, Vidrascud, Mirifiq, Ionuţ - 11 puncte
7. Tutti66 - 10 puncte
8. GxG, Ille Daniel, KongMing - 9 puncte
9. Michael0vic - 8 puncte
10.Gumitza, Kly Popa - 6 puncte
11.SaintSylveszter - 5 puncte

Urmează o pauză de două săptămâni din cauza meciurilor internaţionale, iar programul etapei a treia nu a fost încă stabilit. Putem chiar avea parte de o aberaţie, pentru că există posibilitatea ca duelul dintre Inter şi Juventus să se dispute vineri. Aşa că voi reveni cu o postare separată pentru runda următoare, atunci când se va cunoaşte exact programul.

Până atunci, liber la discuţii. Şi poate încercaţi un altfel de pronostic. De exemplu, cine credeţi că va fi primul care va ghici 10 rezultate?

By Ionut Tataru with 6 comentarii

6 comentarii:

 • deki says:

  Sa mor daca te mint,in comm-ul care il lasasem prima oara am pus la Inter 2,dupa care am pus x cand am vazut ca te-ai facut ca ploua.:))

  Primele pozitii la prono sunt ocupate deocamdata ca si in realitate,Navodari,Timisoara,dar la final tot miezul castiga(Steaua).

  "De exemplu, cine credeţi că va fi primul care va ghici 10 rezultate?"

  Chiar isi avea rost intrebarea asta? :)))))))

 • Ionut says:

  Eşti mai previzibil ca presa italiană care scrie despre Bonucci că seamănă cu Beckenbauer după ce a dat două pase decisive :)))))))

 • deki says:

  :)))))))) Drago concurenti,fiti atenti,baiatu' cu blogu' joaca murdar. M-a lucrat pe mine,acum pe Seitan Cristi,cine stie care e urmatorul.

Leave a Reply