follow

ECHIPA IDEALĂ A LUI MORATTI - REZULTATELE

În urmă cu aproape două săptămâni, v-am provocat să alegem ideală a celor 18 ani în care Massimo Moratti a condus clubul. Votul s-a încheiat, iar rezultatul acestuia îl vedeţi mai jos.

A ieşit o echipă internaţională, în spiritul clubului, în care se regăsesc patru argentinieni, trei brazilieni, un sârb şi un olandez, dar şi doi italieni. Surprinzător sau nu, aceştia din urmă sunt fundaşii centrali.

Tot ca o remarcă de ordin statistic, cele mai strânse voturi au fost cel pentru postul de fundaş central dreapta şi cel pentru postul de mijlocaş ofensiv.

Aşadar, echipa ideală a epocii Moratti arată în felul următor: Julio Cesar în poartă, Maicon şi Zanetti pe cele două benzi, Bergomi şi Materazzi fundaşi centrali, Cambiasso închizător, flancat de Stankovic şi Simeone. În faţa lor, Sneijder, pregătit să servească tandemul de vis din atac, Ronaldo-Milito. Antrenor, evident, Jose Mourinho.

Image and video hosting by TinyPic

Mă uit la toate aceste nume şi primul lucru care îmi vine în minte e că, ipotetic vorbind, nu aş avea nicio emoţie dacă această echipă ar juca împotriva oricărei mari echipe din istoria fotbalului. Are talent, are forţă, are tehnică, are cinism, are clasă şi are un antrenor unic.

În final, o provocare: trei nume din actualul lot care ar putea lupta pentru un loc în echipa ideală a lui Moratti. Încep eu şi îi numesc pe Handanovic, Kovacic şi Palacio.

By Ionut Tataru with 7 comentarii

7 comentarii:

  • deki says:

    Bergomi? WTF!?!?!?

    Asta cu jucatorii care ar putea lupta pentru un loc in echipa ideala e ca si cum jucatorii actuali ai nationalei ar lupta pentru un loc in generatia de aur :))))))

Leave a Reply