follow

ECHIPA IDEALĂ A LUI MORATTI

Nu este uşor să alegi 11-le ideal al epocii Moratti, mai ales de la mijloc în sus. Dar cred că este mai uşor decât să încropeşti o listă a propunerilor pentru postul de fundaş dreapta, de exemplu. Ştiu că nominalizările lui Ze Maria şi Nagatomo vor trezi zâmbete, la fel cum ştiu că Maicon nu are cum să piardă competiţia, dacă o putem numi astfel. Probleme au fost şi pe partea stângă, dar numele de acolo măcar sunt decente.

Altfel, înainte de a vă invita să votaţi, din punctul meu de vedere, echipa ideală a acestor 18 ani cu Moratti ca preşedinte arată aşa: Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Samuel, Zanetti - Stankovic, Cambiasso, Simeone - Sneijder - Milito, Ronaldo. Antrenor, evident, Jose Mourinho.


By Ionut Tataru with 25 comentarii

25 comentarii:

 • deki says:

  Julio - Maicon Cordoba Samuel Zanetti - Cambiasso Stankovic Simeone Sneijder - Milito Ronaldo. Antr: Jose

 • Marius says:

  Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Samuel, Zanetti - Cambiasso, Stankovic, Simeone, Baggio - Milito, Ronaldo

  Antreno: Mourinho

 • seby says:

  Julio Cesar - Maicon,Cordoba,Samuel,Zanetti - Simeone,Cambiasso,Berti - Djorkaeff - Milito,Ronaldo

 • WooZie says:

  Julione - Maicon Cordoba Samuel Zanetti - Simeone Stankovic Di Biagio - Baggio - Milito Ronaldo.

  Un sondaj cu "panaramele" ar fi prea tare :))

 • MihaiBebu says:

  Nu as vrea sa vorbesc aiurea, insa nu cred ca Zanetti a jucat prea multe meciuri la Inter ca fundas stanga. Poate ca ar fi mai corect sa fie trecut in lista fundasilor dreapta chiar daca ar exista riscul de a "pierde" voturi in favoarea lui Maicon.

 • MihaiBebu says:

  Apreciez mult si respect interesul si efortul depuse pentru a crea pentru suporterii interisti subiecte de analiza si discutii. Bravo si pentru subiectul postat astazi. Sunteti niste suporteri adevarati.

 • seby says:

  Deoarece simt ca ai retineri si pt ca n-am chef de munca ma arunc eu :) . E mai greu decat la aia ideali, puzderie de agarici la dispozitie :

  Carini - Vivas/Helveg, Rivas/Sorondo, Domoraud/Gamarra, Gresko/Coco - Quaresma/Okan, Vampeta/Brocchi, Davids/Lamouchi, Fadiga/Guly - Kanu/Choutos, Forlan/Kerlon !!!!!!!!

 • deki says:

  Esti slab ma,eu pot mai mult! Favalli, Dalmat ,Van Der Meyde,Jugovic,Ze Maria,Angloma,Georgatos,Adani,Suazo,Peruzzi,Karagounis,Mancini,Hakan Sukur,Helveg,Panucci,Silvestre ala chel cu capul in zig zag,Zarate,Ferrari,Morfeo,Cirillo,Wome,Mariano Gonzalez,Biabiany,Dabo,Rocchi,Brechet,Robbie Keane,Batistuta,Maniche,Ballotta =)),Luciano,Bonucci :)))),Arnautovic,Palombo,Rambert,Corradi + New generation - Schelotto,Silvestre,Gargano,Chivu,Jonathan,Kuzmanovic,Pereira invingator clar pe stanga.

  La antrenori nici nu se pune problema invingatorului, dar ca sa fie mai palpitant arunca-i in lupta si pe Gasperini,Tardelli,Zaccheroni,Mucescu.

  La jucatori nu am mai stat sa ii pun pe fiecare pe post,te descurci,esti flacau mare. :P

 • WTF says:

  Julio Cesar

  Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti

  Cambiasso - Stankovic - Simeone

  Sneijder

  Milito - Ronaldo

  Antrenor: Jose Mourinho

 • Edinho says:

  Julio Cezar - Maicon , Cordoba , Materazzi ,Zanetti - Cambiaso , Stankovici , Sneijder - Adriano , Ronaldo , Milito

  Antrenor : Jose Mourinho

 • Anonim says:

  Eu nu mi-l amintesc pe Corradi la Inter.
  Despre multi jucatori ziceti ca sunt panarame dar nu cred ca e asa,de ex Gamarra si-a facut treaba,chiar si Kanu,iar Chivu a fost util echipei f mult timp chiar daca acum il vrem plecat cat mai repede.
  Din atatea echipe ideale am cam uitat de un jucator pe nume Blanc e zic ca sa comportat onorabil.

  tutti66

 • Zaru says:

  Toldo - Maicon, Bergomi, Materazzi, Zanetti - Cambiasso, Stankovic, Simeone, Baggio - Ibrahimovic, Ronaldo
  Jose Mourinho

 • b0gdaaan says:

  Toldo - J.Zanetti,Bergomi,Samuel,Georgatos-Cambiasso,Baggio,Simeone(Veron)-Ibra,Ronaldo,Vieri ...poate vi se pare ciudata introducerea lui Georgatos,dar mie mi-a placut foarte mult.Cam astea sunt preferintele mele in era Moratti

Leave a Reply