follow

FINALUL UNEI ERE! MASSIMO MORATTI A ANUNŢAT VÂNZAREA CLUBULUI

La Inter se încheie o eră. Era celui mai de succes preşedinte din istoria clubului. Massimo Moratti a anunţat, astăzi, vânzarea pachetului majoritar de acţiuni către Erick Thohir. Este o schimbare epocală, un moment în care probabil nostalgia îi cuprinde pe majoritatea fanilor nerazzurri şi în care întrebările despre viitor sunt mai multe decât oricând. Dar despre toate aceste lucruri vom avea timp să discutăm. Deocamdată, toţi suntem datori cu un grazie Presidente!

Image and video hosting by TinyPic

By Ionut Tataru with 17 comentarii

17 comentarii:

 • mirifiq says:

  Ma intreb oare daca nu existau greselile aparute imediat de dupa sezonul extraordinar avut in 2010 se mai ajungea aici? GRAZIE PRESIDENTE !

 • bodyky says:

  Fuck this shit!

  Sper ca a facut o alegere buna si nu ne vom trezi ca Thohir decide sa schimbe numele, culorile etc.

 • seby says:

  Mda, sentimente contradictorii, nostalgie desigur, insa si o mare curiozitate sa vedem cum e fara MM, de ce nu chiar optimism. Grazie per totto quello che hai fatto Presidente!

 • WooZie says:

  Nah asta e o chestie mare. Hai cu articolul in care sa ma convingi ca a fost o mutare buna. "Optimistizeaza-ma" :)

 • Jerry says:

  Asa se intampla cand nu ai un plan pe termen lung (jucatori tineri, stadion, marketing...). Moratti a vrut totul deodata, din prima. Sezon de sezon. Din fericire i-a reusit in unii ani, din nefericire am avut si multi ani grei.

  Nu-mi imaginez Interul fara Moratti. Cu bune, cu rele era unul dintre noi. Imi pare rau ca s-a ajuns la vanzare, dar era clar ca nu putem continua in acelasi ritm.

  Nu sunt eu prea entuziasmat de Thohir, dar sper sa ma contrazica si sa aduca Interul acolo unde ii e locul ;)

  Multumesc MM pentru ca in cei 18 ani Interul a fost mereu o echipa corecta intr-un campionat murdar. Era bine daca avea mai multe trofee, dar e bine ca ne continuam istoria fara nicio pata ;)

 • ovi jeco says:

  Acum ca citesc acest articol gandul imi zboara prin anii 95 cand citeam pe o banca din parc in ziarul Pronostic Sportiv un articol despre Presidente care tocmai cumparase interul de la Ernesto Pelegrini.Eram sceptic nu credeam in el. Fostul patron era vazut ca un zeu pentru ca il cumparase pe Denis Bergkamp cu 25 de mil de dolari ceea ce era un record absolut era mai mult decat daduse milan pe Lentini.Acum cand trag linie pot sa spun cu mana pe inima ca Massimo Moratti este adevaratul zeu.Videoclipul de la imnul C"e solo L'Inter i se potriveste perefct acesta a fost Il Presidente cu bunele si relele sale de la 0-6 cu milan la campionatele castigate de la 0-2 cu Alaves la 2-0 cu Bayern de la Vampeta, Sforza si Kanu la Baggio,Vieri si Ronaldo.Acesta a fost Massimo Moratti.

 • PRESIDENT MORATTI: "EVERYTHING HAS BEEN SIGNED"

  "You love something but at the same time you're happy and relieved to think you've left it in good hands, with good people"

  MILAN - President Massimo Moratti spoke to the press waiting for him outside the Saras offices this morning.

  Have you signed the deal?
  "Everything's been signed, I believe there will be a press statement in a few hours."

  Are you happy with how the deal was agreed?
  "Yes, I'm happy, it took a while, but I think it's fair, it's been done well."

  Do you have anything to say to the fans at this time?
  "Let's wait for the official statement... Even I am making out it's something normal, but obviously it's surprising in terms of how I'll have to conduct myself and my responsibilities. I'll see how I feel."

  Are you a bit sad?
  "When you have a big change in your life, you don't know if you'll be sad or whether you'll adapt to a different pace of life. We'll see whether there will be a different pace of life, because I don't think there is at the moment. Of course, you love something but at the same time, though you're not necessarily happy, you are relieved to think you've left it in good hands. I'm sure of that because these are good people, in terms of their character too."

  Will Inter still keep her unique spirit, the one you gave the club?
  "Every president leaves his mark, there's no doubt about that, with time there might perhaps be a different mark, I don't know. What's important is that you're always respectful of what's going on in the rest of the world, outside of your own business, and I believe these people are keeping that in mind."

  Will you stay on as president?
  "I don't know about that."

  Will the closing of the deal wait until after the board meeting?
  "This is of relative importance, of course I need to hold the meeting on the 28th, there are dates that need to be respected, relating to the latest financial report. In terms of the new ownership, if we can't manage it in time, and I don't believe we can, we could hold an extraordinary meeting a few days later."

  Is the decision on who the president will be down to you?
  "Yes, I believe so. Well, let's see
  Grande Presidente, mare om, mare caracter!

 • Cosmin07 says:

  Grazie Presidente! A investit enorm in Inter exceptand ultimii 3 ani cand a simtit ca nu mai poaye tine pasul cu marile cluburi si a acceptat ideea de a lasa locul inuibom mai potent financiar.am poerdut si un suporter de lux nu numai un investitor.asta este de apreciat

 • WTF says:

  multi nu stiu cand sa se retraga ... din punctual asta de vedere Moratti este de apreciat ...

  cum ziceam si in alta postare ... INTER nu este DC. UNITED ... sunt OPTIMIST ...

  bine ai venit Thohir ... GRAZIE PRESIDENTE !

Leave a Reply