follow

GOLURI MEMORABILE (120): LUIGI DI BIAGIO VS. BAYER LEVERKUSEN

Tiki-taka Inter. Probabil ăsta ar fi fost primul lucru care ne-ar fi venit în minte dacă un astfel de gol ar fi fost marcat în prezent. Suntem însă în urmă cu un deceniu, în faza a doua a grupelor din Liga Campionilor, iar nerazzurri întâlneau pe teren propriu pe Bayer Leverkusen, echipa care, în sezonul precedent, jucase finala competiţiei, pierdută în faţa lui Real Madrid. Deşi vicecampioni europeni, germanii erau conduşi cu 2-0 după mai puţin de jumătate de oră de joc, după dubla reuşită de Luigi Di Biagio. Al doilea gol a fost o bijuterie, rezultat al unei acţiuni care a curs excelent. În cele din urmă, echipa antrenată pe atunci de Hector Cuper s-a impus cu 3-2 şi a ocupat locul 2 în grupă, după Barcelona, calificându-se astfel în sferturile de finală.

By Ionut Tataru with 6 comentarii

6 comentarii:

 • deki says:

  Cand spui Inter - Leverkusen "faza lui Zanetti": http://www.youtube.com/watch?v=6OV1GJb6g2k

  Reactia suporterilor spune totul :)

 • MishuB says:

  Meserias jucator a mai fost DiBiagio.

  Printre altele golurile lui la coltul scurt din corner parca erau marca inregistrata.

  Mi-a placut la nebunie. El si Davids probabil cei mai buni inchizatori la vremea respective...numai ca unu era drogat....

 • deki says:

  "Lo ripeto sempre ai miei figli:io ho giocato nella squadra più bella del mondo e non è la Lazio che ha vinto il campionato,ma quella in cui giocavo prima."

  (Diego Simeone, a Telelombardia,giugno 2000)

  Graaaandeeeeeee !!!!!! Pffff,nu o stiam :)

 • Anonim says:

  MishuB@:gol din corner la coltul scurt,si lovituri libere cand se aseza zidul sau arbitrul baga fluierul in gura.Ambele marca inregistrata.

  tutti66

 • WTF says:

  asta este golul meu preferat din categoria "tiki-taka INTER" : http://www.youtube.com/watch?v=xYTHSH8qH9g

Leave a Reply