follow

PREVIEW INTER - VERONA

Inter încearcă în această seară (ora 21:45, în direct la Dolce Sport 1 şi Digi Sport 3) să regăsească drumul spre victorie, după trei etapă fără succes, împotriva revelaţiei sezonului din Serie A.-Verona vine pe Meazza din postura echipei care ocupă un incredibil loc 4 şi care se află într-o formă extraordinară: trei victorii consecutive şi patru meciuri fără înfrângere. Marele merit îi aparţine antrenorului Andrea Mandorlini, mazilit în România, dar suficient de bun pentru a readuce formaţia gialloblu în prima ligă după 11 ani. Dar, în aceeaşi măsură, Hellas se bazează pe un lot solid, în care experienţa unor jucători precum Rafael, Cacciatore, Donati sau Luca Toni se completează excelent cu tinereţea şi entuziasmul lui Jorginho şi Juan Iturbe, doi dintre remarcaţii campionatului până în acest moment.

-Andrea Mandorlini, interist cunoscut şi declarat, a recunoscut că revenirea pe Meazza este un moment deosebit pentru el: „E adevărat, am abonament la Inter Channel. Nu mi-am ascuns niciodată pasiunea: de mic am fost fanul Interului, apoi am jucat acolo, am câştigat acel Scudetto dei record, antrenat de maestrul meu, Trapattoni. Pentru mine, aceasta nu este o partidă normală. Când intru pe San Siro, simt mereu o emoţie specială”. Cu toate acestea, nu cred că se aşteaptă cineva la cadouri din partea sa.

-Totuşi, Mandorlini nu se va afla pentru prima oară pe Meazza ca adversar al nerazzurrilor. În decembrie anul trecut, Inter învingea cu 2-0 pe Verona în Cupa Italiei, la capătul unui meci în care oaspeţii nu au jucat deloc rău şi care a rămas memorabil pentru faptul că Palacio a făcut spectacol din postura de... portar.

-Revenind la Inter, a fost o altă săptămână plină de evenimente, care s-a încheiat vineri seară cu adunarea generală a acţionarilor, în cadrul căreia Massimo Moratti, aplaudat la scenă deschisă, a confirmat că acordul cu Erick Thohir se va semna pe 12 sau 15 noiembrie şi că noul Consiliu de Administraţie va fi format din opt persoane, dintre care cinci vor fi reprezentanţi ai investitorului indonezian. De asemenea, a fost dezvăluit bilanţul contabil al sezonului precedent, închis, aşa cum era de aşteptat, pe minus. Un minus foarte mare, de aproape 80 de milioane de euro.

-În privinţa meciului din această seară, Mazzarri continuă să aibă probleme de lot şi dubii în privinţa echipei de start. În condiţiile absenţei lui Campagnaro şi a evoluţiilor nesatisfăcătoare ale defensivei în lipsa argentinianului, tehnicianul nerazzurrilor ar putea să-l titularizeze pe Walter Samuel. Fie în locul lui Ranocchia, fie în locul lui Rolando. Cu toate acestea, Gazzetta scrie că, cel mai probabil, Il Muro va fi din nou pe bancă.

-Un alt dubiu al lui Mazzarri este legat de Kovacic şi Alvarez. Deşi s-a refăcut după accidentare, argentinianul ar putea începe ca rezervă, situaţie în care Taider va juca din primul minut, iar Kovacic va beneficia de şansa care i-a lipsit la Torino de a evolua în spatele lui Palacio. O altă variantă este ca mijlocaşul croat să completeze trio-ul central cu Guarin şi Cambiasso, iar Ricky să revină ca titular. În plus, după prestaţia solidă de săptămâna trecută, Belfodil ar putea fi surpriza lui Mazzarri.

-Scriam într-o postare mai veche că acest Inter, care a luat-o practic de la zero, din mai multe puncte de vedere, va avea parte inevitabil şi de momente dificile. Iar acesta, indiferent de explicaţiile pe care le-am primit, este unul dintre ele. Important este felul în care nerazzurri vor trece peste. După trei meciuri fără victorie, a venit timpul pentru o reacţie puternică. Şi, evident, un succes.

-Forza INTER!

LOTUL PENTRU MECIUL CU VERONA

Portari: Juan Pablo Carrizo, Luca Castellazzi, Luca Maniero

Fundaşi: Jonathan, Juan Jesus, Marco Andreolli, Wallace, Andrea Ranocchia, Walter Samuel, Alvaro Pereira, Rolando, Yuto Nagatomo

Mijlocaşi: Mateo Kovacic, Ricky Alvarez, Fredy Guarin, Gaby Mudingayi, Zdravko Kuzmanovic, Esteban Cambiasso, Saphir Taider, Patrick Olsen

Atacanţi: Ishak Belfodil, Rodrigo Palacio, Mauro Icardi

Echipa probabilă: Carrizo - Rolando, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo - Kovacic - Palacio

By Ionut Tataru with 48 comentarii

48 comentarii:

 • Sper ca ZIDUL sa ia locul broscouiului in defensiva si sa avem din nou siguranta primelor etape in aparare. Kovacic in spatele varfurilor(fara ca portarul nostru sa ia rosu :)) ) iar in atac Belfodil si Rodrigol par sa consolideze un cuplu in care experienta si tineretea sa se intrepatrunda. Fortza ragazzi!

 • seby says:

  Dupa ce l-a scos etapa trecuta prematur, Mazzarri trebuie sa-l introduca titular pe Kovacic, asa ar fi just. Sper ca in locul lui Taider.

 • seby says:

  INTER - Carrizo, Rolando, Ranocchia, Juan, Jonathan, Guarin, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo, Kovacic, Palacio.

  VERONA - Rafael; Cacciatore, Moras, Maietta, Agostini; Romulo, Donati, Jorginho, Iturbe, Toni, Martinho

  In aparare's tot baetii hai-hui dar cui ii mai pasa cand ii avem pe Alvarez si Kovacic titulari! FORZA INTER!

 • Ionut says:

  Cum deja văd că a anunţat Seby, Kova şi Ricky sunt titulari


  Inter: Carrizo; Juan Jesus, Ranocchia, Rolando; Jonathan, Cambiasso, Guarin, Kovacic, Nagatomo; Alverez; Palacio

  A disposizione: Castellazzi, Maniero, Andreolli, Belfodil, Icardi, Mudingayi, Kuzmanovic, Wallace, Taider, Samuel, Pereira, Olsen

  Allenatore: Walter Mazzarri

  Hellas Verona: Rafael; Romulo,Donati, Martinho, Toni, Iturbe, Moras, Jorginho, Maietta, Cacciatore, Agostini

  A disposizione: Mihaylov, Albertazzi, Laner, Longo, Cacia, Jankovic, Bianchetti, Rubin, Gomez, Gonzalez, Sala, Donadel

  Allenatore: Andrea Mandorlini

  Arbitro: Celi

  Assistenti: Manganelli, Iori

  Quarto uomo: Liberti

  Assistenti addizionali: Calvarese, Merchiori

  Dai ragazzi, forza!

 • seby says:

  Aia a lui Jonny se ducea afara :)))

  Ba, e prea usor! nici nu vreau sa ne dea vreun penalty, cornere sa fie :))

 • deki says:

  WooZie@ Cel mai naspa pentru tine e ca nu ai vazut golurile,Jonathan cu interiorul la coltul lung de la 25 m,Palacio scarita de pe 16m bara gol,Cambiasso a trecut de 3 adversari si a inscris din rabona.

 • Ionut says:

  Iar Verona a dat o băşină de gol, după ce mingea a sărit din cei trei fundaşi centrali ai noştri în transversală, apoi în bara laterală şi în fundul lui Carrizo

 • deki says:

  Victorie,cel mai bun atac din campionat,venim momentan la 1p de locul 2,dar apararea e in ultimul hal. Singurul care merita nota de a trece clasa e Juan.

 • Anonim says:

  nu mi-a placut ultimele20 de minute,dar 3 puncte sunt 3 PUNCTE.
  verona echipa naiva,donadoni sau guidolin nu vor fi la fel.

  tutti66

Leave a Reply