follow

INTER A INTRAT OFICIAL ÎNTR-O NOUĂ ERĂ. ERICK THOHIR, NOUL PREŞEDINTE AL CLUBULUI

De astăzi, Inter a devenit oficial un club mai internaţional ca oricând. Erick Thohir este noul preşedinte al clubului, în urma Adunării Generale care a consfinţit trecerea pachetului majoritar de acţiuni de la Massimo Moratti la grupul condus de omul de afaceri indonezian şi din care mai fac parte Rosan Roeslani şi Handy Soetedjo.Continuitatea în cadrul clubului este reprezentată de faptul că Massimo Moratti va fi, de azi înainte, preşedinte onorific, în timp ce fiul său, Angelomario, va îndeplini funcţia de vicepreşedinte.

Este, fără îndoială, un moment istoric nu doar pentru Inter şi fanii săi, ci şi pentru întreg fotbalul italian. Ca dovadă, numărul jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă ce a urmat Adunării Generale a acţionarilor a rivalizat cu cel de la prezentarea oficială a lui Jose Mourinho.

Noul proprietar şi preşedinte a avut un discurs interesant şi hotărât. A avut şi inspiraţia de a-l cita pe Giacinto Facchetti sau de a-şi încheia discursul cu tradiţionalul "chi non salta rossonero e". Cu siguranţă, sunt lucruri pe placul fanilor, dar nu suficiente pentru a se impune în ochii lor. Indonezianul a vorbit mult despre creativitate şi a adus în discuţie una dintre calităţile sale, răbdarea. În general, senzaţia este că Inter a intrat pe mâna unui om inteligent, pasionat, care ştie ce vrea şi, mai ales, care ştie să obţină ceea ce vrea.

Acum, aşteptăm faptele.

Grazie Moratti! Benvenuto Thohir! Forza INTER!

By Ionut Tataru with 1 comentarii

1 comentarii:

Leave a Reply