follow

GOLURI MEMORABILE (127): ADRIANO VS. FC PORTO

Sunt mulţi care consideră că returul cu FC Porto din optimile de finală ale Ligii Campionilor, sezonul 2004/05, este cel mai bun meci făcut de Adriano în tricoul Interului. Eu sunt contra curentului şi-mi amintesc de prestaţia lui L'Imperatore din acea victorie splendidă cu 5-1 de pe terenul Valenciei. Dar asta nu scade cu nimic din importanţa şi frumuseţea acelui hattrick din 15 martie 2005. În fond, chiar şi fără Jose Mourinho şi câţiva dintre jucătorii importanţi, portughezii încă erau deţinătorii trofeului. După 1-1 în deplasare, nerazzurri s-au impus acasă cu 3-1, un meci care va fi mereu ţinut minte ca fiind al lui Adriano.

By Ionut Tataru with 5 comentarii

5 comentarii:

 • deki says:

  Ba,cu Valencia toti au jucat bine,probabil driblingul ala te-a vrajit :P

  Ce fotbalist a fost si ce-a ajuns...

  Caneira e ok? :)))))

 • MishuB says:

  Eu tin minte un meci cu Udine in care a dat un gol frumos. Plecat aproape din propriul nu l-a mai oprit nimeni. Avea si forta si dribling si de toate... Mai rar chestia asta la un atacant. Pacat de deciziile pe care le-a luat mai apoi...

 • fan juBe says:

  @ MishuB Si lovitura de cap, si sut de la distanta, tehnica cat cuprinde...dar l-a nenorocit femeia si bautura.

  Imi amintesc cand facea cuplu in atac cu Martins si se zicea ca Interul are atacul asigurat pe urmatorii 10 ani...si la 24 de ani erau fumati amandoi.

Leave a Reply