follow

MASSIMO MORATTI A FOST INCLUS ÎN HALL OF FAME-UL FOTBALULUI ITALIAN

În acelaşi an în care a renunţat la conducerea Interului, Massimo Moratti a fost inclus în Hall of Fame-ul fotbalului italian. O recunoaştere a celor 18 ani care se confundă cu cea mai bună perioadă din istoria clubului. O distincţie meritată nu doar pentru succesele obţinute pe teren şi în afara lui, dar şi pentru pasiunea şi dragostea pe care le-a dovedit în ultimele două decenii.
A fost o onoare şi un privilegiu pentru familia mea să conducă Interul. Vreau să vă spun că mereu am lucrat cu pasiune. Tocmai de aceea sper că Erick Thohir va deveni în primul rând pasionat de ceea ce face şi, mai ales, că va suferi cât mai puţin posibil şi va obţine performanţe, lucru care se întâmplă atunci când munceşti bine”, a declarat Il Presidente în cadrul galei care a consfinţit intrarea sa în Pantheonul fotulului din Italia.

Ceremonia s-a desfăşurat la Palazzo Vecchio din Florenţa, iar în cadrul ei au mai fost incluşi în Hall of Fame Franco Baresi, Fabio Capello, Gianni Rivera, arbitrii Sergio Gonella şi Cesare Gussoni, fostul dublu campion mondial Eraldo Monzeglio şi Gabriel Batistuta, spre marea satisfacţie a gazdelor evenimentului.

Massimo Moratti nu este primul interist inclus în Hall of Fame-ul fotbalului italian. Nerazzurri sunt reprezentaţi în acest grup select şi de Roberto Baggio, Giuseppe Meazza, Giovanni Ferrari, Fulvio Bernardini, Enzo Bearzot şi Giovanni Trapattoni.

Image and video hosting by TinyPic

Sursa foto: inter.it

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply