follow

GOLURI MEMORABILE (131): RONALDO VS. SCHALKE 04

Pierderea finalei Cupei UEFA din 1997 în faţa celor de la Schalke, după loteria penaltyurilor, a reprezentat o mare dezamăgire pentru Inter. Aşa că, atunci când în sferturile de finală ale ediţiei următoare sorţii au decis ca nerazzurri să întâlnească aceeaşi echipă, băieţii lui Gigi Simoni erau decişi să nu rateze ocazia revanşei. Meciul tur s-a disputat la Milano, pe 3 martie 1998, cu câteva zile înainte ca clubul să împlinească 90 de ani de existenţă, şi a fost decis de un gol splendid al lui Ronaldo. Datorită remizei din manşa secundă, adusă de golul lui Taribo West din prelungiri, Inter a mers mai departe şi avea să cucerească trofeul pierdut cu un an înainte.

By Ionut Tataru with 4 comentarii

4 comentarii:

 • Petre says:

  Ronaldo... Eu il consider cel mai mare atacant de când a fost inventat fotbalul. Un fel de Messi de astazi dar mult mai spectaculos. Maldini a fost intrebat, dupa ce a renuntat la fotbal care a fost cel mai periculos atacan cu care s-a intalnit. A spus ca Ronaldo brazilianu'. Nu cred ca vom mai avea vreodata jucatori de nivelul asta. Patronul actual nu este interesat de fotbal.

  Moratti please come back!

 • Anonim says:

  Am avut multi atacanti extraordinari,Ronaldo e unul dintre ei,dar uni mai dau buna ziua si mai si pleaca;Ronaldo alaturi de Ibra au fost uni din cei mari mari fotbalisti din istorie pe care i-am avut in echipa,DAR din pacate au ales $$$ real barca champions league glorie..etc si dupa ce au tradat sau facut de cacao jucand si la milan.
  Oricat de mult i-am iubit la vremea respectiva si ai respect in continuare eu prefer stankovici,djorkaeff,matrix,oameni dintr-o bucata si cu suflet nerrazuro.

  tutti66

 • deki says:

  Zlatan nu a ales banii,a avut salariu mai mare la Inter decat la Barca,a ales o echipa mai mare cu care putea castiga CL,visul lui.

  Din pacate pentru el si din fericire pentru noi stim cum s-a terminat.

Leave a Reply