follow

NE MUTĂM ÎN CASĂ NOUĂ!

După aproape şase ani, a venit şi momentul ultimei postări aici. Pentru că şi Inter trece printr-o perioadă de schimbări importante, consider că este timpul ca şi blogul să facă acelaşi lucru.

De azi înainte, mă mut cu haine şi bagaje la o nouă adresă. La ASTA, adică. Aşa că vă invit pe toţi cei care mi-aţi fost alături de la început sau care aţi contribuit la formarea acestei frumoase comunităţi să mă urmaţi. Noul site este pe platforma Wordpress, arată mai modern şi oferă mai multe opţiuni. Cu alte cuvinte, este un pas înainte.

Ştiu că, probabil, unii dintre voi ar putea fi dezamăgiţi. Dar vă asigur că, exceptând domeniul, nimic nu se va schimba. Va fi tot blogul vostru în aceeaşi măsură în care este şi al meu, veţi găsi aceleaşi lucruri ca şi până acum şi voi scrie cu o pasiune la fel de mare. Doar că totul va arăta, cred eu, mai bine. Dacă vreţi, voi forţa puţin o paralelă şi voi spune că este ca şi cum Inter s-ar muta pe un stadion nou (lucru pe care ştiu că mulţi şi-l doresc).

Este un proiect îndrăzneţ, pornit de la ideea prietenului şi colegului Alex. El s-a ocupat de felul în care a arătat blogul şi până acum, şi tot el este responsabil pentru noua noastră casă. Îi mulţumesc mult pentru răbdarea pe care a avut-o cu atehnicul care sunt şi pentru felul în care s-a implicat ca să-mi facă pe plac. Şi îi mulţumesc şi pentru ceea ce va urma, pentru că mai sunt lucruri de pus la punct şi cu siguranţă se va mai lovi de cunoştinţele mele limitate în ceea ce priveşte aranjarea şi întreţinerea unui site.

Arhiva de pe acest blog nu se şterge. Va rămâne aici, ca un fel de muzeu şi ca un semn că nu uit de unde am plecat. Am transferat unele postări la noua adresă şi vor urma şi altele (mă gândesc, în primul rând, la serialul dedicat golurilor memorabile). Altele vor rămâne doar aici sau vor fi reluate în formă îmbunătăţită pe noul site.

Orice părere, orice sfat, orice obiecţie sunt binevenite. Şi chiar dacă unora le va fi poate ceva mai greu să se obişnuiască, sper că vor continua să-mi fie alături. Nu se termină nimic aici. Doar merge mai departe.

By Ionut Tataru with 9 comentarii

9 comentarii:

 • WooZie says:

  Poti sa consideri ca se refera la Interul care a distrus tiki-taka-ul barcelonei in 2010 ;)

 • WooZie says:

  @Ionut,

  Daca Icardi continua tot asa si sezonul viitor, poate ar trebuie sa faci o rubrica noua pe noul blog dedicata Wandei :))

 • Domeniul chiar nu conteaza, eu am salvat bookmark-ul si l-am denumit simplu "Inter". Plus ca inainte de titlu apare sigla Inter Romania deci thumbs up pentru noul "proiect" :D.

  Semnat cartita ;))

 • Anonim says:

  Da si Nu...

  Da, imi place cum arata noul site.
  Nu, nu-mi place cum arata tricolorul pe stema Interului. Si asa traim intr-o tara in care majoritatea populatiei crede ca steagul ei este "...rosu, galben si albastru" si nu "..de la lance: albastru, galben, rosu", cum zice la constitutie. Daca poti, lasa stema(culorile) Interului asa cum le stim.
  Spor!

  Aeso.

 • Unknown says:

  Sarkari Result is the most Trusted Latest Government jobs & Sarkari Result Portal for the job seekers. Sarkari Result Provided Updated instantly every moment regularly of all latest jobs Results, Answer keys, Admit Cards, Online form for Various Government Sarkari Exam, Exam Syllabus, Admission form updates related to job information.

  Sarkariresult

  Rojgar Results

Leave a Reply