follow

DESPRE INTERISTI.RO

Ideea unui blog dedicat Interului s-a născut în timpul Campionatului European din 2008, mai exact după ce Ibrahimovic, pe atunci vedeta incontestabilă a Interului, a marcat în meciul cu Spania. De altfel, reuşitele suedezului de la acel turneu final au reprezentat şi subiectul primei postări.

Startul odată dat, continuarea a venit de la sine, iar blogul a început să adune cititori fideli şi, speră autorul, să devină tot mai bun odată cu trecerea timpului.

După mai mult de cinci ani de existenţă, o longevitate probabil unică pe nişa blogurilor de sport din România, cel mai mare succes al său este formarea unei comunităţi importante şi puternice a fanilor interişti. Acest lucru a putut fi observat cu ocazia deplasărilor de la Piatra Neamţ şi Cluj din sezonul 2012/13, atunci când Inter a jucat împotriva echipelor româneşti în Europa League.

Blogul nu-şi propune neapărat să dea pe dinafară de obiectivitate (e şi greu să o facă, în condiţiile în care este scris de un fan), dar nici îşi doreşte să cadă în cealaltă extremă. Aici veţi găsi cronici şi opinii scrise cu sufletul, dar şi cu o necesară doză de echilibru.

Însă adevăratul obiectiv al blogului este menţinerea şi creşterea comunităţii formate în aceşti ani, care ne-a purtat de la agonie la extaz şi invers, iar cei care văd viaţa în nerazzurro să găsească mereu aici un loc în care, alături de alţii, să se bucure la victorii şi să se încurajeze la înfrângeri.

Pentru cei care vin pentru prima oară aici, există şi o serie de reguli. Nu sunt multe şi nici dificile.

-Orice comentariu va fi moderat înainte de a apărea.

-Nu se comentează sub anonimat. Nu mă interesează nume, prenume, adresă, cod numeric personal. Un nick e suficient.

-Înjurăturile, jignirile şi atacurile la persoană sunt interzise.

-Deşi este un blog dedicat Interului, fanii altor echipe pot comenta fără probleme, dacă respectă regulile de mai sus.

By Ionut Tataru with